Lucrări protetice DENTIS Slatina

Protezele dentare sunt piese rigide, realizate de technicienii dentari, parte a DENTIS Slatina, în laboratorul de tehnică dentară, din diverse materiale care ulterior se fixează în cavitatea bucală. Scopul acestor proteze îl reprezintă refacerea esteticii și integrității morfo-funcționale a arcadelor dentare.

Cele mai importante categorii de lucrări protetice, realizabile în cadrul cabinetului stomatologic DENTIS, pentru o dantură cât mai sănătoasă, sunt:

1. Coroane dentare

Coroanele dentare se realizează din diferite materiale ce întregesc dinții afectați și îi protejează după ce aceștia au fost tratați. Coroanele ceramice se apropie cel mai mult de culoarea naturală a dinților, iar tipul de ceramică este foarte dur.

2. Fațete dentare

Acestea sunt niște pelicule foarte subțiri realizate din ceramică, menite să acopere dintele pentru a-i oferi un aspect cât mai plăcut. Alimentele cu potențial de pigmentare nu vor mai lăsa pete, în timp vor ajuta și la creșterea durabilității dinților.

3. Proteze dentare

Proteza acrilică este o piesă protetică mobilă care înlocuiește parțial sau în totalitate arcada dentară și este recomandată pacienților care nu pot beneficia de implanturi din cauza unor factori locali sau generali. În funcție de nevoile dumneavoastră, medicul specialist vă va recomanda cea mai bună soluție, pentru a avea un zâmbet exemplar.

Costurile înglobează experiența și calificarea medicilor specialiști din echipa DENTIS Slatina, ședințele de lucru individualizate, dar și calitatea materialelor utilizate:

Contactează-ne chiar astăzi pentru o programare! Te așteptăm la cabinetul nostru stomatologic din Slatina!